Mesajul tău...
Conținutul mesajului
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

implica-te!

Avem nevoie de sprijinul tău!

Investiția inseamna viitor. Iar copiii sunt acest viitor. Investeste într-un astfel de proiect si implică-te, alegand sa formam un parteneriat pe termen lung ajutand copiii noii generatii. Suntem constienti ca toate acestea necesita timp si eforturi substantiale din partea ambelor parti , insa, suntem contienti ca impreuna v-om reusi.

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul copiilor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Comanda o carte

Astfel, cumparand o carte incurajam copiii sa se invete cu lectura si totodata, sprijinim pe altii prin proiectele desfasurate in cadrul Asociatiei Al doilea PAS.

Finantarea unui copil sau familii

Oferim oportunitatea ca sa puteti ajuta in mod direct copiii sau familiile acestora, sustinandu-i in Programul Asociatiei.

PROMOVAND semnarea contractelor de 2,5 - 3,5% in randul colegilor, prietenilor sau cunoscutilor

Vrei să redirecționezi 2,5 - 3,5% din impozitul pe venit către cauzele care cu adevărat contează? Cere formularul pentru dontatii sau Declaratie 230 și depune-l la adiministrația financiară de care aparții ca el să ajungă până pe 25 mai direct la ANAF. De asemenea, poți opta pentru trimiterea lui prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire Asociatia "Al Doilea Pas".

ORGANIZAND O CAMPANIE DE STRANGERE DE FONDURI SAU UN EVENIMENT

Printre cele mai des intalnite forme de a organiza o campanie de strangere de fonduri este ziua de nastere. O posibilitate de a ne face cunoascuti, de a te implica si de a promova siguranta copiiilor nostri.

Ca un eveniment, ne puteti invita sa tinem un seminar despre cum sa ajutam la cresterea sigurantei si protejarea copiiilor fata de agresiune si violenta in scoli sau familie, dezvoltare personala si multe alte subiecte interesante.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la:

contact@asociatia-aldoileapas.ro

sau, folosind formularul de mai jos:

ASOCIAȚIA >AL DOILEA PAS

BT - BANCA TRANSILVANIA

Nr. cont:

ASOCIATIA "AL DOILEA PAS"

BT - BANCA TRANSILVANIA

Nr. Cont: RO25BTRLRONCSOC567134101

Pagină web realizată de Bazdara Rares în programul pentru creare site-uri, WebWave.

Pentru detalii sau colaborari: e-mail: bazdararares@yahoo.com sau tel: 0757271568. Multumesc!